Nederlandstalige professional gezocht voor rubriek in Zakenreis Magazine

Zakenreis Magazine is sinds 1967 een vakblad dat relevant nieuws brengt voor de (frequente) reiziger en de zakenreisbranche. Hun magazine verschijnt maandelijks en ook hebben zij een nieuwssite: www.zakenreis.nl.

Een van de rubrieken in het blad is ‘The Business Tourist’. Hierin komt een Nederlander of Vlaming aan het woord die in het buitenland woont (liefst in een stad waar meer Nederlandse of Belgische  zakenreizigers terecht komen). Deze rubriek wordt daarmee iedere maand door een andere persoon (the business tourist zelf) geschreven aan de hand van een aantal vragen die zij toegestuurd krijgen. De eindredactie maakt er eventueel een prettig lezend verhaal van.

Hier vindt u een aantal voorbeelden:
Contactpersoon: Lenneke Bosman
Contactgegevens:lenneke@zakenreis.nl / Tel. +31 6 55 30 10 97
Dit bericht is geplaatst in Anders. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *